کد خبر:  11183 تاریخ انتشار: 08:51 - 1396/06/12 تعداد بازدید: 1281

ثبت نام ورودی های جدید دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی 97-96

مرحله اول ثبت نام اینترنتی (آنلاین)
ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان در تاریخ 19/6/96 از ساعت 12با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل انجام می پذیرد.

تذکرات لازم:
1-داوطلبانی که درروزهای یاد شده موفق به ثبت نام نشوند می تواننددرروز چهارشنبه 22/6/96 از ساعت 8 تا 11 ثبت نام نمایند.
2- ثبت نام در این مرحله مشروط قلمداد می گردد و ثبت نام قطعی منوط به تحویل مدارک به صورت حضوری در مرحله دوم است.
نشانی پایگاه جهت ثبت نام آنلاین:
جهت ورود ابتداد  به آدرس بالا مراجعه کرده و درقسمت نوع کاریردی «دانشجویان جدیدالورود» و نام کاربری«کد ملی» و کلمه عبور «شماره داوطلبی» استفاده نمایید.
مرحله دوم: ثبت نام حضوری
پس از ثبت نام اینترنتی (مرحله اول) ضروری است که کلیه پذیرفته شدگان براساس جدول زمانبندی به صورت حضوری به دانشگاه مراجعه کنند و مدارک لازم را تحویل نمایند.
تاریخ رشته
20/6/96 زیست فناوری میکروبی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
21/6/96 مهندسی برق گرایش مخابرات - مهندسی سیستمهای انرژی

مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی و حضوری:
1-     اصل و یک برگ تصویرمدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تأیید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی(لیسانس)قید شده باشد.
تبصره 1:پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس)نمی باشند، لازم است اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی (لیسانس) را به دانشگاه ارائه نمایند.
تبصره 2 : آن دسته از پذیرفته شدگانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در آزمون ، دانشجوی سال آخربوده اند و حداکثر تا تاریخ 31/6/93 فارغ التحصیل می شوند،دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل توسط موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی را که به تأیید مسئول ذیربط رسیده است را زمان ثبت نام ارائه نمایند.
تذکر مهم: آن دسته از داوطلبانی که دانشجوی سال آخر  بوده و به عنوان رتبه اول در آزمون شرکت نموده اند، معدل فارغ التحصیلی اعلام شده آنان از سوی موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی آنان ، لحاظ گردیده و لازم است مطابق بند یک فوق و یا تبصره آن  عمل نمایند.
2-     اصل شناسنامه و دو سری فتوکپی از تمام صفحات .
3-     اصل کارت ملی و دو سری فتوکپی از آن.
4-     شش قطعه عکس تمام رخ4x3 تهیه شده در سال جاری.
تبصره: 12 قطعه عکس تمام رخ4x3 تهیه شده در سال جاری منحصراً برای برادرانی که با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در موسسه آموزش عالی ، برای آنان معافیت تحصیلی صادر می گردد.
6-     حکم مرخصی سالانه با موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

تذکرات مهم:
1-     ثبت نام اینترنتی به منزله ثبت نام قطعی تلقی نمی شود و متعاقب آن ثبت نام حضوری نیز باید انجام گردد.
2-     حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت نام الزامی است و ثبت نام در تاریخهای اعلام شده توسط دانشگاه و با ارائه مدارک کامل صورت می پذیرد.
3-     معدل لیسانس پذیرفته شده با ید با معدلی که قبلاً در زمان ثبت نام برای شرکت در آزمو.ن به سازمان اعلام نموده، یکسان باشد، بدیهی است از ثبت نام آندسته از داوطلبانی که دارای مغایرت معل باشند(معدل مندرج در مدرک آنان کمتر از معل اعلام شده به سازمان باشد)جداً خودداری می گردد.
4-     از پذیرفته شدگانی که حداکثر تا تاریخ 31/6/96 فارغ التحصیل نشوند، ثبت نام به عمل نخواهد آمد وقبولی آنان کان لم یکن تلقی می گردد و طبق مقررات با آنان رفتار خواهد شد.
5-     در هر مرحله از آزمون(ثبت نام،پذیرش و یا هنگام تحصیل) چنانچه مشخص گردد که داوطلبی حقایق را کتمان نموده و یا اطلاعات غلطی ارائه و واجد شرایط نبوده ، قبولی وی لغو و طبق مقررات با وی رفتار خواهد شد.

آدرس دانشگاه برای ثبت نام:
آمل میدان قائم- خیابان آیت ا... طالقانی- اباذر 35- دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

فرم دریافت نظرات شما
نام شما: نشانی پست الکترونیک شما:
نظر شما:*
سوال:* 9 + 4 =