کد خبر:  11397 تاریخ انتشار: 09:13 - 1396/12/15 تعداد بازدید: 1027

برگزاری اجلاس سراسری معاونان پژوهش و فناوری در وزارت علوم و تحقیقات

پنجاه و یکمین اجلاس سراسری پژوهش و فناوری دانشگاهها و مجتمع ها و مراکز آموزش عالی در روز چهارشنبه مورخ 96/12/9 در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور آقای دکتر برومند معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم برگزار گردید. آقای دکتر فرید صمصامی خداداد مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه نیز به نمایندگی از دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در این اجلاس حضور داشتند.
ابتدا آقای دكتر برومند معاونت محترم پژوهش وزارت عتف پس از گزارش اقدامات صورت گرفته پيرامون مبحث اشتغال و بهبود فضاي كسب و كار ايراد سخنراني نمودند و تشریح کردند برنامه های اصلی وزارت علوم برای بهبود وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان می باشد؛  سپس سردار  فرحي نماينده محترم نظام وظيفه از عقد تفاهم نامه براي افزايش علمي و پژوهشي دوره مقدس  سربازي با وزارت عتف خبر دادند و در ادامه نمايندگان دانشگا ههاي صنعتي شريف، اميركبير و  آذربايجان در راستاي  اشتغال زايي و بهبود فضاي كار تجربيات خود را ارائه نمودند.
eadcddef-b408-4.jpg 2ed9cabd-62c2-4.jpg bfe02b62-d035-4.jpg e85f9ed4-1f47-4.jpg

فرم دریافت نظرات شما
نام شما: نشانی پست الکترونیک شما:
نظر شما:*
سوال:* 4 + 6 =