کد خبر:  11548 تاریخ انتشار: 14:00 - 1397/07/09 تعداد بازدید: 653

اطلاعیه ثبت نام وام دانشجویی نیم سال اول سال تحصیلی 98-97

به اطلاع مي رساند كليه دانشجويان متقاضي وام تسهيلات دانشجويي مي توانند درخواست وام دانشجويي نيمسال اول سال تحصيلي   98-97   خود را از طريق درگاه پورتال دانشجويي صندوق رفاه دانشجويان ثبت نمايند.  ( دانشجويان جديد الورود و دانشجوياني كه تاكنون درخواست وام نداده اند و براي بار اول درخواست وام مي دهند ) ابتدا بايد مدارك لازم را به صورت حضوري به كارشناس مربوطه دانشگاه تحويل نمايند.
- ثبت نام صرفا بايد از طريق پورتال دانشجويي صندوق رفاه دانشجويان انجام گيرد.

دانشجوياني كه متقاضي وام مسكن ، وديعه مسكن و ضروري مي باشند بايد مدارك لازم را به صورت حضوري به كارشناس مربوطه دانشگاه تحويل نمايند.

نوع وام هايي كه دانشجويان مي توانند درخواست دهند:
دانشجويان روزانه
·      وام تحصيلي
·      وام مسكن
·      وام وديعه مسكن ( ويژه دانشجويان متاهل)
·      وام ضروري
·      وام ازدواج ( ويژه دانشجويان متاهل)

دانشجويان شبانه:
وام شهريه
وام ازدواج ( ويژه دانشجويان متاهل)
- درصورت سوالات احتمالي در مورد وام دانشجويي مي توانيد با شماره ذيل با كارشناس امور دانشجويي دانشگاه (آقاي روشن) تماس حاصل نماييد. شماره تماس : 01144153452 داخلي 146

صندوق رفاه دانشجويان دانشگاه