دانشجویی و فرهنگی
دومین نشست مدیران دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دومین نشست مدیران دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور دکتر داداش پور معاون دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین دکتر نعیمی مدیر کل دانشجویان داخل در سالن شهدای خوشنام دانشگاه منابع طبیعی و علوم کشاورزی ساری برگزار شد.
دکتر داداش پور معاون دانشجویی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در این مراسم بیان نمود: از ابتدای ورود به مسئولیت سعی کردیم طرح همیار دانشجو( کار دانشجویی) را متحول کنیم تا هم کرامت دانشجو حفظ شود و هم دستمزدی در شان به وی بدهیم تا کمک هزینه ای برای ایشان باشد.
وی ادامه داد: با هدف استفاده بهینه از اوقات فراغت دانشجویان، المپیاد ورزشی فناورانه دانشجویی سراسر کشور را به راه انداختیم.
دکتر داداش پور گفت: من و همه شما عزیزان در برابر این جوانان مسئول هستیم و باید از ظرفیت های موجود در دانشگاه استفاده کنیم تا خلاقیت آنها را شکوفا کنیم و در بطن جامعه به کار بگیریم.
معاون دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه خلاقیت و فناوری در حوزه ورزش باید بسیار مورد توجه قرار گیرد، بیان نمود: انتظار داریم خلاقیت و فناوری در ورزش چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری درون کشور از طریق جوانان بومی سازی گردد و این یکی از هدف های مهم المپیاد ورزشی فناورانه دانشجویی است.
دکتر داداش پور در پایان بیان نمود: انتظار داریم دانشگاه های بیشتری در این المپیاد ها شرکت کنند تا به طبع آن دانشجویان بیشتری را درگیر این فضای جذاب نماییم و استعداد های نهفته این عزیزان را کشف کنیم.
شایان ذکر است در این نشست جناب آقای علی صفری مدیر امور دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل حضور داشتند.
در پایان این مراسم از مدیران دانشجویی شایسته مناطق مختلف تقدیر به عمل آمد.