امور بانوان و خانواده

نشست مجازی مشاوران امور بانوان و خانواده دانشگاه

نشست  مجازی مشاوران امور بانوان و خانواده دانشگاه

نشست مجازی مشاوران امور بانوان و خانواده دانشگاه

نشست مجازی مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاه­ها و مراکز آموزش­ عالی کشور با حضور سرکار خانم دکتر زهرا عبدخدایی مشاور محترم معاونت فرهنگی و اجتماعی در امور بانوان و خانواده و مشاورین دانشگاه‌های مازندران، نوشیروانی بابل، فناوری­ های نوین آمل  با حضور سرکارخانم دکتر هاجر رجایی لیتکوهی، علم و فناوری مازندران، گلستان، گنبدکاووس و علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و گرگان از ساعت 13 الی 15روز دوشنبه مورخ 22/02/1401 برگزار گردید. در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر زهرا عبدخدایی اشاره ای به مسائل کلی دانشگاه ­ها در حوزه زنان و خانواده داشتند و در ادامه جلسه مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاه­ های گلستان، گزارشی از وضعیت موجود زنان در دانشگاه­ها ارائه کردند و مشکلات و مسائل بانوان دانشگاهی (دانشجویان، اساتید و کارمندان) مطرح شد که به شرح زیر می ­باشد:

1. تقویت بستر رشد زنان دانشگاهی در دانشگاه­ها
  2. ارائه تسهیلات و وضع قوانین با رویکرد حمایت مقطعی از زنان دانشگاهی متناسب با دوره­ های مختلف کاری با هدف توازن کار و زندگی با حفظ شایسته سالاری نهاد دانشگاه
  3. الگوسازی از زنان موفق دانشگاهی و نمایش توانمندی­ های آنان
  4. جایگاه حجاب و عفاف در دانشگاه