امور بانوان و خانواده

پیام تبریک مشاور اموربانوان و خانواده دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر

11 خرداد 1401

دکتر هاجر رجایی لیتکوهی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده  در پیامی با گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله، روز دختر را به تمام دختران ایران زمین به ویژه دانشجویان دختر، کارکنان خانم و بانوان هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل تبریک و تهنیت گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

اول ذی القعده سال 173 هجری قمری، با ولادت دختری از تبار پاکان، خانه پرمهر امام موسی کاظم (ع) و نجمه خاتون لبریز از شادی و سرور شد. دختری که بشارت داده اند با شفاعتش همه شیعیان به بهشت وارد می شوند.

حال که میلادش روز «دختر» را اعتبار بخشیده؛ چه زیباست که این بانوی بزرگ را الگو قرار داده و معصومیت و حیای فاطمی‌اش را منش روزگارمان کنیم. بی شک برای دختران این مرز و بوم که در سایه سار کرامت رضای مرضیه و خواهر گرامی‌اش، روزگار می‌گذرانند هیچ ارزشی بالاتر از فرهنگ زیبای حجب و حیای فاطمی نخواهد بود. امیدوارم خداوند متعال همواره توفیق شناخت و معرفت اهل بیت و حرکت در مسیر مکتب نجاتبخش انبیاء الهی را بر همه ما مسلمانان ارزانی فرماید.

اینجانب ضمن گرامیداشت ایام مبارک ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت ، روز ملی «دختر» را به تمام دختران ایران زمین به ویژه دانشجویان دختر، کارکنان خانم و بانوان هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق کسب معرفت اهل بیت (ع)، سربلندی و مزید توفیقات را مسئلت دارم .

هاجر رجایی لیتکوهی

مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده