معاونت توسعه مدیریت و منابع

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمامی کارکنان به ویژه همکاران دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک گفت.

حکومت امانتی است برای خدمت به خلق. / امام علی (ع)

خدمت به خلق از والاترین مظاهر عبادت است. / امام خمینی (ره)

متن پیام دکتر بهرام جعفری به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام"رجایی" و "باهنر" مزین و هفته دولت نامگذاری شده فرصتی برای سرمشق قرار دادن راه، روش و منش این عزیزان در زمینه خدمت رسانی بی منت و خالصانه به مردم شریف ایران است. این هفته فرصتی است که دولتمردان با تجدید پیمان با شهیدان، افق‌های تازه ای از پیشرفت و توسعه را طراحی و زمینه‌های رشد و پیشرفت روزافزون کشور در عرصه های مختلف را فراهم آورده و امید را به جامعه نوید می بخشند.

چهارم شهریورماه «روز کارمند»، یادآور ارزش نهادن به مجاهدت قشر عظیمی از جامعه و انسان های شریفی است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است و در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بخش مهم و اساسی در اداره امور کشور برعهده دارند. بدون تردید تلاش این قشر زحمتکش در همه نهادها و سازمان ها، زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت کشور است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت و به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به همه کارمندان خدوم بخصوص کارمندان شریف و متعهد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک عرض نموده و سلامتی، موفقیت و پیشرفت ایشان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

بهرام جعفری
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه