دکتر مریم عزیزخانی، فارغ التحصیل دکترای بهداشت مواد غذایی از دانشگاه تهران است. او یک دوره فرصت مطالعاتی با عنوان "بررسی تاثیر اسانس ها و عصاره های گیاهی بر ماندگاری مواد غذایی" را در آژانس ملی تحقیفات کشاورزی و مواد غذایی در کشور اسپانیا گذرانده و در حوزه تاثیرات نگهدارندگی ترکیبات طبیعی تخصص دارد. او بیش از 100 مقاله در مجلات و کنفرانس های بین المللی منتشر کرده است و تا کنون 12 طرح پژوهشی را به پایان رسانده است، که یکی از این طرح های پژوهشی به صورت بین المللی در حال انجام با دانشگاه والنسیای اسپانیاست. در حال حاضر، ایشان به عنوان دانشیار در گروه بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل مشغول به تدریس و تحقیق می باشد.